Aicinām pieteikties Rēzeknes ēdināšanas uzņēmumus, kam interesē motivējošas apmācības un gatavošanas meistarklases ar Latvijas augsta līmeņa šefpavāru Tomasu Godiņu vai eksperta individuālās konsultācijas sezonas ēdienkartes pilnveidošanā/ izstrādē.

Rēzeknes un Latgales sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu pavāriem būs iespēja apmeklēt trīs meistarklases. Pirmā būs veltīta veģetāro un vegānu ēdienu pagatavošanai, otrā – gaļas pārstrādes veidiem un gaļas ēdienu pagatavošanai, trešā – piena un piena produktu pārstrādes veidiem, kā arī piena produktu ēdienu pagatavošanai. Tāpat pieteikuma kārtībā sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem būs pieejama individuāla konsultācija. Meistarklašu grafiks un kontaktinformācija apskatāmi šeit.

Individuālas konsultācijas notiks pieaicinot augsta Latvijas līmeņa šefpavāru. Projekta ietvaros tiks nodrošināta šefpavāra vizīti uzņēmumā, lai tiktos ar uzņēmuma pārstāvjiem, pārrunātu uzņēmuma specializāciju, izejvielas un izskatītu ēdienkarti, lai konsultētu par iespējamiem sezonas ēdieniem, šefpavāra ēdieniem, un, pēc vajadzības un pieprasījuma, bezglutēna ēdienu īpatnības, gatavošanu, veģetārie un ēdieni vegāniem, modes tendencēm ēdienkartēs. Paredzēta arī praktiskā ēdienu gatavošana.
Aktivitātes tiek rīkotās Rēzeknes valstspilsētas domei piedaloties projektā Nr. LLI-416 “Vietējās pārtikas ražošanas un piegādes atbalsta sistēmas attīstība Utenas – Latgales pārrobežu reģionā”/ “LOCAL FOODS” īstenošanai Latvijas-Lietuvas programmas ietvaros.

0 Komentāru

Komentāri

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

*

SAZINIES AR MUMS

Atsūtiet mums ziņu un mēs sazināsimies ar Jums tiklīdz tas būs iespējams.

Sūta
©2022 Rēzeknes pilsētas dome

Log in with your credentials

Forgot your details?